Używamy pilków cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu. Możesz wyłączyć je w ustawleniach przegladarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.
"Waffle bar"

Wszystkie waffle w menu wypiekamy w wersji bezglutenowej. Ciasto przygotowujemy na bazie mąki gryczanej i kukurydzianej. Na zamówienie robimy ciasta bez laktozy, mleka i innych alergenów. Jeżeli w dodatkach występuje gluten wówczas informujemy o tym. Nie posiadamy osobnego pomieszczenia, maszyn i narzędzi do wypiekania bezglutenowego, więc nasze waffle mogą zawierać śladowe ilości glutenu!

Ciasto, oraz większość składników na waffle przygotowujemy z nieprzetworzonych produktów. Składniki dostarczane są codziennie, co zapewnia ich świeżość i najlepszy smak. Nasze menu zmienia się co miesiąc uwzględniając warzywa i owoce sezonowe. Staramy się utrzymywać niezmienną jakość przygotowywanych przez nas dań.

Ciasto na waffle mieszamy sami, używając jajek, maślanki, mleka oraz mąk różnych rodzajów. Na zamówienie wykonujemy ciasta razowe, bezglutenowe, bezlaktozowe, wegańskie.

"Apropos"

Na miejscu pyszne lunche w wersji mięsnej, wegetariańskiej i fit. Dostawy do firm. Obsługa imprez, spotkań firmowych i prywatnych, szkoleń, konferencji.

zobacz więcej
"Blue Cactus"

Jesteśmy restauracją amerykańską w segmencie casual specjalizująca się w kuchni Tex-Mex. Tex Mex jest kuchnią pogranicza Teksasu i północnego Meksyku. Jest jednym z bardziej popularnych tematów kulinarnych wśród Amerykanów, a od 20 lat również wśród Polaków.

zobacz więcej
"Chinkalnia"

«Chinkalnia» to restauracja, której głównym daniem są chinkali – soczyste woreczki z ciasta nadziewane cielęciną z bulionem.

zobacz więcej
"Galicja"

Restauracje kresowa w centrum przy manufakturze serwująca dania kuchni wschodniej. Galicja znajduje się w centrum handlowo-usługowym Manufaktura, w alejce przy Pałacu Poznańskiego prowadzącej do ulicy Ogrodowej.

zobacz więcej