Używamy pilków cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu. Możesz wyłączyć je w ustawleniach przegladarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.
"U rzeźników"

Restauracja „U Rzeźników” to miejsce łączące prostotę z precyzją. Klasyczne dania kuchni polskiej w nowatorskiej odsłonie. Wyróżnia się stosowaniem metody sous vide – czyli innowacyjną techniką obróbki termicznej. Dzięki temu, mięso serwowane w restauracji nabiera bogatego aromatu i intensywnego smaku, zyskując na jakości oraz pozostając delikatnym i lekkostrawnym. Nasze menu wpisuje się więc w filozofię ruchu „slow food”, jest to połączenie wyselekcjonowanych produktów z 200-letnią francuską tradycją gotowania.

Zróżnicowanie dań sprawia, że „U Rzeźników” jest restauracją potrafiącą sprostać nawet najbardziej wymagającym podniebieniom, ceniącym sobie równie mocno sam smak jak i kunszt podania. Pomimo industrialnego wystroju, cały lokal emanuje domowym ciepłem zachęcającym do pozostania na dłużej. Dbałość o najwyższej jakości produkty oraz pasja z jaką przygotowywane jest każde danie, są tym co wyróżnia „U Rzeźników” wśród innych restauracji.