Używamy pilków cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu. Możesz wyłączyć je w ustawleniach przegladarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.
"Kyokai sushi bar"

Kyokai powstało w połączeniu pasji oraz w odpowiedzi na Wasze oczekiwania Drodzy Goście. Oczekiwania na nowe sushi oraz na to, że wszystkie Wasze potrzeby zostana spełnione. U nas zobaczycie, krok po kroku, jak przygotowywane są poszczególne dania. Możecie mieć czynny wpływ na to, co dostaniecie na swoim talerzu. Codziennie spodziewajcie się nowych produktów. Nasz Szef kuchni dopilnuje, aby ich jakość oraz świeżość była najwyższej klasy. Wyróżnia nas indywidualne podejście. Nasi Sushi Masterzy zadbają, aby każda kulinarna fantazja była zeralizowana. Ich doświadczenie oraz kreatywność pozwolą na uwydatnienie walorów smakowych każdego z naszych produktów.
Nazwa Kyokai oznacza Towarzystwo, co sugeruje, że Możecie liczyć na spędzenie czasu wśród przemiłych ludzi. Przyjazna atmosfera jest dla nas bardzo ważna. Wiemy, że ma ona wpływ na jakość naszej pracy.
Dlatego zależy nam, aby wspólnie z Wami tworzyć niepowtarzalny klimat restauracji Kyokai.

"Absinthe"

Skosztujmy razem atmosfery europejskiej bohemy! "Pozwólcie mi być szaloną ...szaloną szaleństwem absyntu, najdzikszego i najbardziej luksusowego szaleństwa na świecie." -- Marie Corelli

zobacz więcej
"Apropos"

Na miejscu pyszne lunche w wersji mięsnej, wegetariańskiej i fit. Dostawy do firm. Obsługa imprez, spotkań firmowych i prywatnych, szkoleń, konferencji.

zobacz więcej
"Beirut"

Choć hummus w nazwie, Beirut Hummus & Music Bar ma lepsze smaki do zaoferowania, niż pasta z ciecierzycy. Na przykład jagnięcinę. W ogólnym rozrachunku jest nierówno, ale średnia wypada gdzieś powyżej środka. I byłaby to w związku z tym nudna recenzja, ale nie będzie, bo obsługa strzela gole do własnej bramki, więc czytaj dalej.

zobacz więcej
"Blue Cactus"

Jesteśmy restauracją amerykańską w segmencie casual specjalizująca się w kuchni Tex-Mex. Tex Mex jest kuchnią pogranicza Teksasu i północnego Meksyku. Jest jednym z bardziej popularnych tematów kulinarnych wśród Amerykanów, a od 20 lat również wśród Polaków.

zobacz więcej