Używamy pilków cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu. Możesz wyłączyć je w ustawleniach przegladarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.
"Beirut"

Choć hummus w nazwie, Beirut Hummus & Music Bar ma lepsze smaki do zaoferowania, niż pasta z ciecierzycy. Na przykład jagnięcinę. W ogólnym rozrachunku jest nierówno, ale średnia wypada gdzieś powyżej środka. I byłaby to w związku z tym nudna recenzja, ale nie będzie, bo obsługa strzela gole do własnej bramki, więc czytaj dalej.

Zacznijmy od początku… Beirut to niewielki lokal, kilka stolików, menu wypisane niezbyt czytelną czcionką nad barem, w którym się zamawia, płaci i odbiera zamówienia. Samoobsługa. Rozdarta panienka przywołująca kolejne numerki po odbiór zamówionych dań przenosi trochę do podrzędnego mleczaka, ale nic to.

"Tukan salad bar" Żurawia

Historia powstania naszych barów sięga roku 1990. Zaczynaliśmy od małego barku przy ul. Tamka 37 z ofertą 6 sałatek przygotowywanych na miejscu. Dziś mamy ich w ofercie niemalże 20

zobacz więcej
"Bobby burger" Koszykowa

zobacz więcej
"Przegryź"

Restauracja Piotra Najsztuba w centrum Warszawy. Specjalnością naszej restauracji są potrawy kuchni polskiej. Mamy wśród nich takie dania jak: PIEROGI, rosół z makaronem zrobionym ręcznie, zupa pomidorowa, domowe kotlety mielone oraz kaczka.

zobacz więcej
"Flaming & Co"

FLAMING & CO - to przytulność i elegancja, doskonały smak oraz piękne wnętrza. Zatrudniamy najlepszych kucharzy i staramy się, by każdy z gości był w pełni zadowolony. Dbamy o to, by nasze dania były komponowane tylko z najlepszych oraz najświeższych składników.

zobacz więcej