Używamy pilków cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu. Możesz wyłączyć je w ustawleniach przegladarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.
"Bar-a-boo" Taczaka

Po kilku miesiącach przygotowań, po ponad trzystu dniach renowacji Restauracja Bar-a-boo otwiera swoje drzwi w samym sercu Poznania. Bar-a-boo to niesamowita przygoda, a zarazem wielkie wyzwanie. Na każdym etapie realizacji projektu, właściciele chcieli urzeczywistnić swoje pragnienie stworzenia unikalnego i nowoczesnego miejsca spotkań, gdzie każdy będzie mógł zetknąć się ciepła i miłą atmosferą oraz niepowtarzalną kuchnią w bardzo przystępnej cenie.

Restauracja Bar-a-boo to odpowiedź na potrzeby naszych gości. To miejsce, którego klimat i kuchnia sprostają nawet najbardziej wymagającym gustom. Nasza kuchnia to mieszanka tradycji kulturowych i kulinarnych, niepowtarzalnych zapachów i kolorów. Poznajcie zadziwiające bogactwo smaków tej kuchni w otoczeniu, które zachwyci Was subtelną grą światła we wnętrzu wypełnionym cegłą, beżem i przyjazną atmosferą.

"U rzeźników"

Restauracja „U Rzeźników” to miejsce łączące prostotę z precyzją. Klasyczne dania kuchni polskiej w nowatorskiej odsłonie. Wyróżnia się stosowaniem metody sous vide – czyli innowacyjną techniką obróbki termicznej.

zobacz więcej
"Mamasitas"

Mamasitas to pierwsze miejsce na kulinarnej mapie Poznania, w którym możesz spróbować prawdziwej kuchni Tex - Mex, czyli połączenia smaków Teksasu, inspirowanych tradycyjną kuchnią meksykańską. Tylko u nas znajdziesz świeże, prawdziwe tortille wyrabiane na miejscu.

zobacz więcej
"Chłopskie jadło" Fredry

Pierwsze Chłopskie jadło powstało w 1995 r. w podkrakowskim Głogoczowie. Jego sukces i rozpoznawalność, które przekroczyły granice Małopolski, dały początek całej sieci.

zobacz więcej
"Pies Andaluzyjski"

W świecie podrygującym pod dyktando uproszczonych linii melodycznych, gdzie podstawowe formy komunikacji rozpływają się w cyfrowych chmurach...

zobacz więcej