Używamy pilków cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu. Możesz wyłączyć je w ustawleniach przegladarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.
Raki w piwie

Raki w piwie

600 ml piwa Obolon Svitle

10-12 raków

1 cebula

1 marchew

koperek

pietruszka

liść laurowy

400 ml wody,

1 łyżka soli.

 

Włożyć do garnka marchew, posiekaną cebulę, przyprawy, raki i zalać je wrzącą wodą z piwem. Posolić dla smaku i gotować 15-20 min. Gotowe raki wyłożyć na talerz, zalać wywarem, posypać koperkiem i pietruszką.

Leffe Brune 0,75

Przedstawiciel ciekawego stylu belgijskiego, ciemnobrązowy, klarowny z niewielką ale trwałą pianą. Ożywcze połączenie...

zobacz więcej
Leffe Blonde 0,75

Blonde to złote i klarowne piwo z ciekawym biszkoptowo-morelowym aromatem. Biała piana trwale chroni degustowany trunek...

zobacz więcej
Leffe Vieille Cuvée

Miedziano czerwone w barwie, z białą pianką i silnymi kwiatowo owocowymi aromatami. Dzięki drobnym bąbelkom sprawia...

zobacz więcej
Leffe Ruby

Zamknięta w szampańskiej butelce zaskakująco uwodząca mieszanka owocowo-kwiatowa tak w aromacie, barwie jak i...

zobacz więcej