Używamy pilków cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu. Możesz wyłączyć je w ustawleniach przegladarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.
Pierś z kaczki z morelami

Przepis

2 piersi z kaczki
5 morel
Zioła prowansalskie
Sól i mielony pieprz
Patyczki do szaszłyków

Piersi z kaczki pokroić na małe kawałki. Dusić je w naczyniu przez 5 min i w między czasie usunąć skórkę z moreli i pokroić w plastry. Na patyczki nadziać na przemian morele i kawałki kaczki i smażyć na patelni przez 5 min. Posypać ziołami prowansalskimi i podać na gorąco razem z  Leffe Brown.

 

Leffe Brune 0,75

Przedstawiciel ciekawego stylu belgijskiego, ciemnobrązowy, klarowny z niewielką ale trwałą pianą. Ożywcze połączenie...

zobacz więcej
Lwowskie Porter

Solidna propozycja ukraińska z kategorii porterów bałtyckich. Intrygująca, ciemnobrązowa barwa, mieniąca się...

zobacz więcej
Obolon Magnat

Ciemnozłote, klarowne piwo dolnej fermentacji. W aromacie znajdziemy klasyczne słodowe, chmielowe nuty...

zobacz więcej