Używamy pilków cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu. Możesz wyłączyć je w ustawleniach przegladarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.
Bułeczki na piwie

Przepis

200 ml jasnego piwa Lwowskie 1715
2 kostki margaryny
4 szklanki mąki

Do posiekanej margaryny z mąką dodać piwa i zagnieść ciasto. Włożyć na 2-3 godziny do lodówki. Cienko rozwałkować ciasto, pociąć na kwadraciki, włożyć nadzienie (jabłka, powidło, dżem, mięso i inne), zlepić brzegi ze sobą i włożyć do piekarnika.

Corona Extra

Gdy znudzi nas goryczka i liczy się wyłącznie orzeźwienie, ten jasno - słomkowy lager z białą pianką będzie wart uwagi...

zobacz więcej
Lwowskie 1715

Klarowne, słomkowo złote w barwie klasyczne jasne piwo dolnej fermentacji. Nieco kukurydziane w aromacie, bardzo...

zobacz więcej
Beck's 0,5

Północnoniemieckie pilsy z reguły są bardziej wytrawne od swoich południowych braci – takowoż i Beck's z Bremy...

zobacz więcej
Obolon Premium

Żółto-złote piwo dolnej fermentacji, przyozdobione białą pianą. Aromat bardzo delikatny słodowy z nutkami kukurydzianymi...

zobacz więcej