Używamy pilków cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu. Możesz wyłączyć je w ustawleniach przegladarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w Polityce Prywatności.
Bułeczki na piwie

Przepis

200 ml jasnego piwa
2 paczki margaryny
4 szklanki mąki

Do posiekanej margaryny z mąką dodać piwa i zagnieść ciasto. Włożyć na 2-3 godziny do lodówki. Cienko rozwałkować ciasto, pociąć na kwadraciki, włożyć nadzienie (jabłka, powidło, dżem, mięso i inne), zlepić brzegi ze sobą i włożyć do piekarnika.

Beck's 0,275

Północnoniemieckie pilsy z reguły są bardziej wytrawne od swoich południowych braci – takowoż i Beck's z Bremy...

zobacz więcej
Corona Extra

Gdy znudzi nas goryczka i liczy się wyłącznie orzeźwienie, ten jasno - słomkowy lager z białą pianką będzie wart uwagi...

zobacz więcej
Kaiserdom Dark Lager 0,5

Pochodzące ze stolicy niemieckiego piwowarstwa - Bambergu, klasyczne ciemne piwo dolnej fermentacji...

zobacz więcej